Главная Политика Экономика Общество Спорт Культура Авто Шоу бизнес
Главные темы месяца: Covid-19Кристина АсмусДом 2
 

У Тернополі противники Олещука не змогли провести однобокий пікет

Конфлікт виник між представниками «Свободи», що прийшли протестувати проти призначення начальником облуправління міліції В. Облещука, та між громадою, що підтримує таке призначення. Конфлікт почався під обласним управлінням міліції.

Протестувальники прийшли із прапорами «Свободи», Автономних націоналістів,  «Удару». Всього ж пікетувальників зібралося небагато, близько 30 чоловік. Разом із цим, судячи з юнацького вигляду кількох, вони б у цей час мали б перебувати у навчальному закладі. Основною претензією протестувальників є те, що цей кандидат займав відповідну посаду і при попередньому режимі. Але ж залишається незрозумілим, чому тоді «Свобода» не протестує проти призначення Юрія Гулкевича на посаду обласного прокурора, який так само обіймав посаду прокурора при минулій владі, правда тільки Бучацького району.

Під час цього громада Тернополя також прийшла на пікет, деякі добилися слова і почали озвучувати "закиди" до самих свободівців. Також люди поставили питання про законність заходу, адже про пікет потрібно повідомити за добу, а про можливе призначення Облещука начальником обласної міліції інформація з’явилась тільки вчора ввечері.

На пропозицію назвати своїх кандидатур, свободівці відповіли, що не прийшли саджати у крісло когось конкретного, а прийшли виступити проти особи, що не заслуговує на таку посаду.

Автор: Павлов Олег
Читайте также

Добавить комментарий


Общество с ограниченной ответственностью «ЛЮДИ», Общество с ограниченной ответственностью «Три «Ч», Радио свобода, Татаро, признаны в РФ иностранными агентами.